Skip navigation

Bouwbedrijf Kwint

 

Over Bouwbedrijf Kwint

Algemene info

Na 15 jaar ervaring in de bouw is Michel Kwint dit jaar begonnen als ZZP-er met zijn eenmanszaak Bouwbedrijf Kwint. Ervaring in al die jaren is op verschillende gebieden opgedaan, waardoor we met Bouwbedrijf Kwint op zeer veel vakgebieden inzetbaar zijn: van renovatie tot restauratie van diverse soorten woningen en bedrijfspanden.

Of het nu gaat om dakkapellen, badkamer verbouwing, keukens, aanbouwen, uitbouwen of timmerwerk op maat, we zijn allround inzetbaar. Tevens maken we kozijnen, houtskeletbouw en kunnen het geheel af werken met stucwerk.

Natuurlijk voorzien wij ook in advies als u zelf nog geen concreet idee heeft over de mogelijkheden en begeleiden we het gehele bouwtraject van bouwaanvraag tot oplevering. Dit alles met een hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht en tegen een betaalbare prijs. We gebruiken korte lijnen om de communicatie tussen de opdrachtgever en Bouwbedrijf Kwint zo optimaal mogelijk te maken. Voor grotere projecten werken we samen met andere ZZP-ers en onderaannemers om op die manier aan de gestelde eisen te voldoen.

Algemene Voorwaarden

U kunt hier onze Algemene Voorwaarden inzien en/of downloaden.